Welkom tekst

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@axiwinkel. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Uitzonderingen retourneren

Een aantal producten zijn uitgesloten van het recht op retourzending:
a. Verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar. Dit geldt voor producten die om reden van hygiëne niet retour kunnen worden gezonden, zoals mondkapjes en ondergoed en producten waarvan de houdbaarheid na opening niet kan worden gegarandeerd zoals vitaminepreparaten;
b. Producten die door  tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument. Dit geldt bijvoorbeeld voor producten die op verzoek van de consument zijn voorzien van bedrukking;
c. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Onze contactgegevens


Axiwinkel
Overste J.M. Kolffstraat 125
4041 CC Kesteren
info@axiwinkel.nl
Tel. 06-53971065
KvK: 08175282
BTW-nummer: NL001927880B28

Modelformulier voor herroeping


(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:

Axiwinkel
Overste J.M. Kolffstraat 125
4041 CC Kesteren
info@axiwinkel.nl
06-53971065— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):


 

 


 

 — Besteld op (DD-MM-YYYY) :     
 
 


— Bestelnummer :
 
 
—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 
 
— Uw naam/namen:

 
 
 — Uw adres(sen):

 

 
— Uw IBAN Rekeningnummer:

 
 
— Uw handtekening(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 
— Datum(DD-MM-YYYY):

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.